Skip to content
a glow effect for the background of the page a glow effect for the background of the page a glow effect for the background of the page
an image

When tech meets entertainment

Bij Gamified combineren we technologie en entertainment tot een epische experience. Kom samen met jouw team het eerste Gamified Experience center ontdekken in Kontich of bij jullie op locatie!

Onze experiences

an image

HADO: Trefbal meets augmented reality

HADO is ‘s werelds eerste technosport, een combinatie van technologie en gaming. Spelers nemen het tegen elkaar op in een epische 3 VS 3 battle waarin ze elkaar proberen te raken met energyballs. Ontwijk zoveel mogelijk ballen van de tegenstander en bescherm jezelf en je team door schilden op te werpen. HADO is niet enkel enorm leuk om te spelen, het is ook een spel waar tactiek enorm belangrijk kan zijn.

an image

Racing simulators

Wil je zelf eens plaatsnemen in een racestoel en de adrenaline voelen van een rit op de beroemde Top Gear of Mario Kart-track? Met onze interactieve racesimulators brengen we de ultieme race-ervaring naar jouw evenement dankzij buttkickers, G-force op het racestuur en gebogen schermen.

 

Of het nu gaat om het tonen van jouw racevaardigheden of het testen van jouw droomauto, onze stoelen staan klaar om jouw gasten een onvergetelijke belevenis te bezorgen.

an image

Virtual Reality

Stap in onze virtuele werelden en ontsnap even aan de realiteit. Ontdek de ruime mogelijkheden van Virtual Reality met Gamified. Ga het gevecht aan met onze robots, al boksend of al schietend. Ons ruime aanbod gaat van algemeen gekende games tot games die nog niet zijn uitgebracht zoals RoboRumble, gemaakt door onze partner Rhinox. Zorg dat je niet geraakt wordt en misschien haal jij wel de highscore.

 

Durf jij het gevecht aan?

an image

Bike simulators

Ontdek onze fietscorner en ervaar het beste van beide werelden: een intense training en een unieke gamingervaring! Op onze smart trainers kun je deelnemen aan virtuele uitdagingen en bekende bergklimmen. Met real-time windtoevoer en feedback over je prestaties, kun je jezelf of je vrienden uitdagen en verbeteren.

a neon colored floating triangle a neon colored floating triangle
a neon colored floating triangle a neon colored floating triangle
a neon colored floating triangle a neon colored floating triangle